Contur si volum buze cu Teosyal Kiss

Chiar dacă nu o vor spune cu voce tare, majoritatea femeilor își doresc buze mai conturate sau mai voluptoase. Iar înainte ca imaginația să fugă la acele buze extreme create parcă în Photoshop de un artist beat, aici vorbim de crearea acelor buze perfecte din punct de vedere simetric și estetic. Teosyal Kiss. este o soluție pe baza de acid hialuronic, acesta fiind 100% natural și totodată cel mai pur pentru corectarea imperfecțiunilor buzelor, fiind conceput de laboratoarele din Elveția Teoxane.

Datorită texturii foarte sensibile, vascularizației bogate și mobilității foarte mari, buzele sunt o zona extrem de delicată de corectat și tratat. Astfel, laboratoarele Teoxane au conceput acest produs revoluționar bazat pe acid hialuronic pentru corectarea si umplerea imperfecțiunilor. Dar ce este acest acid hialuronic, ar fi prima întrebare a unei persoanei interesate să știe mai multe despre această procedură. Este o componentă naturală ce se găsește cu preponderență în piele și cartilaje, ar fi răspunsul scurt. Datorită efectelor sale de umplere, corectare și netezire, acidul hialuronic este folosit de ani buni în industria cosmetică. Acidul hialuronic funcționează în organism ca un burete, ținând apa pentru a menține zona tratată ferma si catifelată, ar fi un răspuns mai pe detaliat.

Procedura este simplă, sigură, rapidă și spectaculoasă ca rezultat. Durata de viața a Teosyal Kiss este de 9-12 luni, aceasta depinzând de tipul de piele a pacientului și de cantitatea injectată.

Vă așteptăm în cabinetul ArtSmile pentru detalii și mai amănunțite despre acest produs!

Lasă un răspuns