Servicii

Endodontie

Endodontia este ramura stomatologica care se ocupa de tratamentul canalelor radiculare sau cunoscut de pacienti drept „scos de nerv” si inchiderea etansa a spatiului rezultat prin obturatie de canal.

Odontoterapie

Cand spunem odontoterapie, in termeni medicali ne referim la acea ramura stomatologica care se ocupa cu prevenirea si tratarea cariilor dentare.

Protetica Dentara

Protetica dentara se ocupa cu refacerea sau inlocuirea unuia sau mai multor dinti care au fost afectati pe o suprafata foarte mare de caria dentara sau au fost pierduti de pe arcada.

Estetica dentara si faciala

În cazul în care zâmbetul tău nu te mai face să te simți încrezător în propria persoană, vei fi bucuros să afli că acum există soluții simple care îți readuc zâmbetul pe buze.

Profilaxie si Parodontologie

Profilaxia constă dintr-un set de proceduri care au ca scop prevenirea apariției cariei dentare și a bolii parodontale.

Terapie laser

Epic Biolase este laserul care a revolutionat stomatologia moderna, crescand precizia interventiilor dentare, cat si gradul de confort al pacientului. Este laserul numarul 1 in lume.

Investigare DiagnoCam

Aparat pentru diagnosticarea noninvaziva a cariilor in timp real. Imagini de calitatate superioara fara radiatii X

Chirurgie si Implantologie Dentara

Chirurgia orală şi maxilo-facială cuprinde tratamentul chirurgical al părţilor moi cervico-faciale, al oaselor craniului visceral, al glandelor salivare, articulaţiei temporomandibulare, diformităţilor şi malformaţiilor cranio-faciale, plastia reconstructivă în sfera orală şi maxilo-facială şi tratamentul chirurgical al afecţiunilor dento-parodontale.

Ortodontie si Ortopedie Dento-faciala

Ortodonţia este o specializare a medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare cum ar fi îndreptarea poziției dinților, reglarea ocluziei (mușcăturii) și a rapoartelor dintre cele două maxilare.

Pedodontie

Pedodontia este o specialitate stomatologica ce se adreseaza copiilor, ocupandu-se cu profilaxia si tratamentul dintilor de lapte si a dintilor permanenti tineri.