Investigare DiagnoCam

Investigare DiagnoCam
Vizualizare procese carioase proximale si ocluzale
50 lei
Vizualizare procese carioase secundar
Vizualizare fisuri dentare

Ce este DiagnoCam

Aparat pentru diagnosticarea noninvaziva a cariilor in timp real. Imagini de calitatate superioara fara radiatii X.

Imaginile KaVo DIAGNOcam va ofera o mai mare certitudine asupra diagnosticului, datorita calitatii revolutionare a imaginii. Cu KaVo DIAGNOcam puteti vedea structuri ale dintelui cum ar fi leziunile carioase sau fisurile care sunt practic imposibil de vazut cu alte mijloace de diagnostic.

Mai presus de toate, cu KaVo DIAGNOcam sunt mai usor de vazut cariile proximale si ocluzale. Mai mult, cariile secundare pot fi vazute sub stratul de compozit (pana la o anumita profunzime).
Cum este posibil sa obtii o astfel de imagine fara a folosi raze X? Cuvantul cheie este tehnologia DIFOTI (Digital Imaging Fiberoptic Transillumination).
KaVo DIAGNOcam ofera imagini care va trimit la razele X, dar care sunt obtinute complet fara nicio forma de iradiere – prin intermediul unei lumini care este perfect adaptata acestei metode de examinare.

Structura dintelui permite trecerea luminii de la zona de intrare catre camera. Zonele care blocheaza transmiterea luminii (ex: leziunile carioase) au aspect, cat se poate de clar si conturat, de zona intunecata. O camera video digitala capteaza momentul si imaginea devine vizibila pe ecran.

Avantaje:

  •  identificarea tuturor tipurilor si marimilor de carii, de la cele incipiente, la cele
    de la nivelul dentinei
  • nivel 0 de iradiere – se poate face diagnosticare si la femeile insarcinate, la copii, la bolnavii de cancer sau la persoanele imoobilizate.
  • imaginile sunt redate pe monitor in timp real